okt 11, 2022

Q KIJKT KUNST

Voor het kunstboek voor kinderen: ‘Q kijkt kunst’ van fotograaf Maaike Eijkman maakte ik 21 tekeningen. Het ‘poppetje’ is een jongetje dat ik heb gebaseerd op haar zoon Q. Maaike wilde een schetsachtige stijl in potlood.

Read more on Q KIJKT KUNST…

mrt 24, 2021

TESTEVENEMENTEN

Voor de testevenementen van Fieldlab Evenementen in samenwerking met MOJO en ID&T maakte Kicksaus de plattegrondjes van de omgeving van de Ziggo Dome en het festivalterrein in Biddinghuizen voor de bezoekers en medewerkers.

Voor het Ziggo Dome testevenement verzorgde ik ook de bewegwijzering met de verschillende bubbels.

Read more on TESTEVENEMENTEN…

okt 5, 2020

DE SPOORZOEKER

In samenwerking met art director Karlijn Budel van Budelinc heb ik twee characters ontworpen voor de Aloysius stichting ‘De Spoorzoeker’ in Roermond. De Spoorzoeker wilde een ‘superheld die op zoek gaat naar talenten’. De kinderen hebben de superhelden Tara & Sim genoemd.

Read more on DE SPOORZOEKER…

jun 11, 2020

SCHOOL OF INSIGHTS

‘Voor B2B-bedrijven is het belangrijk om jaarlijks of continu de tevredenheid en behoeften van hun klanten te meten. Zakelijke relaties hebben weinig tijd en zijn lastig te bereiken.’

In dit door Kicksaus gemaakte filmpje geeft School of insights ‘3 manieren om op een leuke en makkelijke manier inzicht te krijgen in de tevredenheid van je B2B klant’.

Read more on SCHOOL OF INSIGHTS…

KICKSAUS_PLATTEGROND_DEGROTESCHIJN
okt 10, 2019

DE GROTE SCHIJN

Plattegrond voor de lichtshow De Grote Schijn in het Kralingse Bos te Rotterdam. Waar is het en hoe kom je er?

Wat is De Grote Schijn? ‘Een unieke belevenis in het Kralingse Bos waarbij door middel van licht, geluid en geuren alle ogen, oren en neuzen op avontuur gaan.’ (degroteschijn.nl)

Read more on DE GROTE SCHIJN…

KICKSAUS_BIOBASED_2
sep 19, 2019

BIOBASED – DON’T WASTE

In samenwerking met UNIT20. heeft Kicksaus een filmpje gemaakt voor een campagne om de afvalscheiding op popfestivals te verbeteren en waarbij men de bezoeker wil attenderen op de verschillende afvalbakken en biodegradable disposables. UNIT20. zorgde voor het ontwerp en het storyboard. Kicksaus maakte de animatie.

Read more on BIOBASED – DON’T WASTE…

Older Posts