mei 10, 2016

BANGE BOER ANNE (1)

Dit is de proefdruk van het kinderboek ‘Bange boer Anne’. Het is geschreven (geheel op rijm!) door mijn vriendin Wytske Bottema en geïllustreerd door mij en het zal 11 oktober 2016 verschijnen bij uitgeverij Sidski.

Eind 2015 heb ik een proefversie laten drukken, maar ondertussen ben ik er nog steeds mee bezig. We gaan het namelijk in eigen beheer uitgeven en daar komt veel bij kijken: ISBN aanvragen, uitgeverij oprichten (= Sidski), drukkerij zoeken, etc.

Ook hebben we de afgelopen maanden de proefdruk laten lezen door een aantal mensen uit onze naaste omgeving: vrienden, collega’s, familie, kinderen, onderwijzers, een kindercoach en twee kinderpsychologen. We vroegen ze er kritisch naar te kijken, maar de reacties waren ronduit positief!

Men vond het ‘een bijzonder verhaal met een mooie boodschap’, ‘zonder belerend te zijn’. De illustraties vinden ze ‘een grappige stijl’, ‘helder’ en ‘echt voor kinderen’. Er waren ook een paar kritische opmerkingen, waar we goed naar luisterden en een aantal zullen we doorvoeren in ons boek. Nog even ‘tweaken’ en dan is het af.

Jullie zullen het snel zien! (11 oktober 2016 is het verschenen)

Het kinderboek ‘Bange boer Anne’ is te koop in mijn Etsy shop: Etsy.com/kicksaus

E-Book (2019)
De engelse versie van Bange boer Anne, ‘What’s Up with Farmer Fred’, is als E-book te koop in de Amazonwebshop.

Website: bangeboeranne.nl
T-shirts, mokken, tassen, etc. van Bange boer Anne vind je op Redbubble.
KICKSAUS_BLOG_BANGE_BOER_ANNE_COVER

KICKSAUS_BLOG_BANGE_BOER_ANNE_PROEFDRUK
0

Comments