jun 15, 2016

Norm in control doet ‘iets met kwaliteitsnormen’ en wilde graag een animatie waarin helder wordt uitgelegd wat Norm in control is en wat ze doet. Hoe begin je aan zo’n opdracht?

Eerst stel ik een aantal vragen: Wie is de doelgroep? Wat is het belangrijkste probleem? Wat is de oplossing? Wat zijn de voordelen? Hoe werkt het?

Pas als ik de antwoorden op deze vragen heb, bedenk ik een verhaal en maak ik een storyboard (zie onderstaande afbeelding): daarin staan de scenes afgebeeld en wordt de stijl voor de animatie zichtbaar. Als er een akkoord is over het storyboard, de inhoud en stijl, dan pas ga ik het animeren.

In dit geval is er wegens budget redenen niet gekozen voor een voice-over, maar staat de voice-over-tekst in beeld. De illustratie op de nieuwe website van Norm in control is ook van mijn hand.

Opdrachtgever: Norm in control

KICKSAUS_NORM_IN_CONTROL_ANIMATIE

KICKSAUS_NORM_IN_CONTROL_STORYBOARD

POSTED BY: / IN: ANIMATIE /

0

Comments